3.1.2012

Maalaispojan jumpsuit

Kaikenlaisiin kotkotuksiin se meidän mammakin lähtee. Monessa blogissa on ommeltu pienille miehille jumpsuiteja ja ne ovat olleet vastustamattoman suloisia. Eihän se näin pienellä miehellä ole kuin "unihaalari hupulla", mutta niin vain sai maalaispoikakin suuren maailman hullutuksen. Kaavana kettuhaalarissa käyttämäni Babushka (Ottobre 6/11) reilusti kavennettuna ja pidennettynä ilman saumavaroja. Hupussa on sisuksena mustaa trikoota ja hauska lenkkivetskari on Metsolasta. Hyvin jäi kasvuvaraa, joten tästä on iloa toivottavasti pitkään.

Vuosi blogin kirjoittelua alkaa olla takana! Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille, satunnaisille kävijöille ja  uskollisille sukulaisille sekä ystäville, jotka jaksatte käydä Kaikulassa vilkuilemassa.

Onnea ja iloa kuluvalle vuodelle!

6 kommenttia:

 1. Ihana jumpsuit! Minäkin näitä olen ihaillut ja miettinyt, että pitäisikö minunkin ommella. Kummasti se täällä blogimaailmassa tuo innostus tarttuu ;-)

  VastaaPoista
 2. Voih, pitääköhän liittää kilometrin mittaiselle to do - listalle. Hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Jumpsuit näyttää hyvältä pikkumiehen yllä! Sen sijaan kun oma esikoiseni (5vee) keksi Lindexissä huokaista, että äitämähaluuntommosen, teki mieli vain huutaa kovaa: "AAARGH, mikä vaate tuo muka on?". Todennäköisesti käy kuten yleensä eli vuoden päästä hiippailen itse tuollainen kapistus päälläni...

  VastaaPoista
 4. Oi kun on suloinen! Hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Onnea 1v ja raidat ovat niin kivoja!

  VastaaPoista
 6. Toi on kiva! Tra-kua miehelle ostin silloin ennenvahnaan tuontyylisen. Ei päässyt nauttimaan siitä rannoille, kun kasvoi ulos, ennenaikojaan. Tuollainen on just hyvä terassilla saunan jälkeen kesällä. Ajatukset jo kesässä ja rannoilla ilmeisesti. Itse tykkäsin pitää tuollaista ilman huppua. Mutta en ollut muodikas, vaan oikukas kässän opettajan mielestä.. Myös ala-asteella olisin tykännyt legginseistä ja tunikoista. Mutta eihän silloin kukaan mennyt pitkissä kalsareissa ihmisten ilmoille, kuten nykyään. Niin ne ajat muuttuu. Suloinen on maalaispoika jumpsuitissaan!

  VastaaPoista