25.1.2012

Näiden "evakkosukkien" ohje löytyy Taito Etelä-Pohjanmaan sivuilta ja olen näitä jo kymmenkunta paria kutonut. Tarina sukkien takana on koskettava ja ne ovat juuri passelin malliset. Talvivauva Myyryläisen jalkaan sukat pujotettiin jo laitoksella ja ensimmäisen kuukauden ajan villasukkia pidettiin päivittäin. Silloin ne ulottuivat nivusiin, mutta eivät enää... Nämä lähtivät babyshower-juhlien muistamiseksi ja ne on kudottu merinovillasta.
Meille on tauti asettunut taloksi, joten tässä jo aikaisemmin aloitettuja töitä, joita olen hiljalleen ommellut valmiiksi. Pienellä Ukolla on keuhkokuume ja tulehdus molemmissa korvissa, joten perjantaista asti on meillä asustellut kainalokana. Sylikkäin on istuttu sohvalla ja keinutuolissa ja välillä on sylikkäin ommeltu drum-drum-koneella pari saumaakin. Pikkusiskolle kauan odotettu tirppanapaita ja samoista kuoseista myös 62 kokoinen paita uusia tulokkaita odottamaan.
Isosiskolle ompelin toisen trikoomekkosen, tällä kertaa Fabriinan raikkaasta raitakankaasta. Tuo kuminauhakuja helmassa on toiminut hyvin ja malli on mieleinen. Pääasia, että pystyy kiipeilemään ja seisomaan päällään sohvalla. Kuvat ovat tosi pimeitä vaikka eilen saatiinkin auringonpaistetta. Meillä on niin varjoinen tontti, ettei aurinkoa talvisin paljon näy. Kevättä siis odotellessa!


Muutama keskeneräinen projekti pöydällä ja lattialla... Onko tuttu näky?
3 kommenttia:

  1. Ihana raitamekko! Ja todellakin on tuttunäky, keskeneräiset sen kun vyöryävät pöydällä..

    VastaaPoista
  2. Helluiset tossut! Ja paidat taas värikkäät! Ja miten niin muka tuttu näky : )....siis onko olemassa muunlaisia työtasoja : )?

    VastaaPoista
  3. Voi miksi täällä ei tuu mistään mitään valmista? Sä saat kuitenkin kaiken sairastamisen keskelläkin valmista aikaiseksi. Ehkei ne hommat niin seisois, jos ei leikkais 11 tuotetta kerralla.. Sukat on kyllä hyvät. Tra-kua mies ei käytä muita kuin sinun evakkosukkia.

    VastaaPoista