13.1.2012

Young designer

Tässä on Esikoisen tuotekehittelyn tulos. Neiti tykkää pitää trikoopaitojen päällä viime kesäksi ompelemiani hihattomia trikoomekkoja ikään kuin tunikan tapaisesti. Äiti sai ohjeeksi lisätä pituutta ja leveyttä helmaan, jotta sen saa pussille ja kankaana tietysti itse tilattu norsukangas Fabriinasta. Mihinköhän tuotekehittelyihin tämän neidon kanssa vielä joudun? Ei ehkä ihan muodin huipulta, mutta pääasia on huipputyytyväinen asiakas.

Old designer turvautui uuden suunnittelun sijaan vanhaan tuttuun "lörppäkaulus-kaavaan". Kankaana Marimekkoa ja ihan summamutikassa leikatut palat. Samalla leikkelin lopusta kankaasta vuorellisen lenkkipipon, johon laitoin palan heijastinkangasta Kaikula-merkin alle.

Meidän perheessä odotetaan tulevaa kevättä suurella sydämellä. Kahdeksaan sukulais- ja ystäväperheeseen odotetaan nimittäin neljän kuukauden sisään perheenlisäystä. Nyt saa kutoa pikkuisia villasukkia ja ommella vaatteita oikein urakalla, josko meidän mamman ikuinen vauvakuumekin vähän talttuisi kutimia heilutellessa. Ihanaa! 

Tämä suloisen pehmeä pilkkukangas on Fabriinasta ja kaava on vanha tuttu Ottobre-papana. Tänään kävin ostamassa myös uusimman lehden ja nyt pitää päästä piirtelemään pikkuisia kaavoja. Siihen on tietysti vastauksena "naisten kaavojen piirtelyilta", kotiäitien henkireikä -onneksi jo tänään!


4 kommenttia:

 1. Kiitos pörssin gaala- illasta. Vai oliko se kaava- illasta. Olet tehnyt kivoja ompeluksia taas.

  VastaaPoista
 2. Taitava nuori suunnittelija, hieno mekko siis :) Myös lörppäkaulus paita on hieno :)

  VastaaPoista
 3. Hieno nuorensuunnittelijan luomus! Ja miten monikäyttöistä! Menee koko vuoden. :)
  Mistä tuo sinun lörppäkauluspaitasi kaava on? Tosi kiva! Vois jatkaa tätä itselle ompelua, jota olen harrastanut viime aikoina. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!

  Norppastiina: Lörppäkauluspaitaan ei ole valmista kaavaa, vaan piirtelin sen Kappahlista syksyllä ostamastani paidasta. Se on vähän summittainen, mutta ihan ok toimii. Hihoissa on tosi toimiva tuo samasta kankaasta leikattu hiukan kapeampi kaitale ikäänkuin "resorina". Sitä olen ajatellut soveltaa myöhemmin johonkin muuhunkin. Ihania paitoja olet ommellut, kävin jo eilen kurkistamassa! Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista