6.5.2012

Se on loppu

Kesä on loppu. Se on hyvä, sillä näin saa ompeluharrastuksen aina välillä lyömään leiville tai ainakin hitusen plussan puolelle. Ostin metrin ihanan raikasta kesäkangasta Ikasyrilta hintaan 23e. Siitä valmistui kesämekko Pikkusiskolle, haalari ja pipo Pikkuveljelle sekä 62cm t-paita. Vielä jäi kangasta yhteen t-paidan etukappaleeseen ja pieniä tilkkuja taskuihin. Lisäksi parit auringonkeltaiset legginssit tytöille ja yksi apilainen pipo. Kaapin perukoille ja laatikoihin kerääntyvät kankaanpalat ne tekevät harrastukselle hintaa, mutta kun saa koko kankaan käytettyä on onnistunut olo.


Hyvä mieli, kun kesä on loppu ja vielä parempi, että koko kesä on vielä edessä! Pianhan jo voi upottaa varpaat laiturilta veteen, kirmata tuoreella nurmella ja kärventyä kuumuudesta! Sitä ennen on vielä urakoitava lisää kesävaatteita, mutta sehän ei tunnetusti ole kovin vastenmielistä.

5 kommenttia:

 1. Vau, onpa hienosti metristä riittänyt moneen!

  VastaaPoista
 2. Todella kivoja ja iloisia vaatteita! Joskus ne metrit riittää vaikka mihin ja toisinaan ei edes siihen mihin piti, kummallista! ;)

  VastaaPoista
 3. Paljon olet metrista saanut! Ihanan värikkäät kaikki!

  VastaaPoista
 4. Oletpa käyttänyt tarkasti metrin palasen :) Tosi kivoja ompeluksia!

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita! Ja keltainen sopii tavattoman hyvin, ei tule liian kirjavankukertavia isoista vaatteista. T: Irmeli

  VastaaPoista