21.6.2015

Humpsuitit

Ehkä kaikkein eniten ovat lapset odottaneet paininjalan alta omia jumpsuittejaan ja nyt ne ovat kaikille valmiina. Olen päivitellyt lasten kasvuvauhtia ja pieni miehenalkuni mietti tässä taannoin pitkään ja totesi, ettei se äiti oikeasti voi olla niin, että vaatteet kutistuvat vaan me kasvetaan! Näinpä, eikä äiti meinaa siinä vauhdissa pysyä!

Olen harmitellut kaappiin kerääntyneitä joustofroteita, joista tuntuu jo aika jättäneen ja miettinyt mihin ne hyödyntäisin. Nytpä päätin, ettei mitään uutta hankita vaan tehdään kunnon lovi kangashyllyyn. Saivat valita kankaansa ja isojen tyttöjen lahkeisiin on lisätty pätkät, kun pituus metrisistä paloista loppui kesken. Tuli tilaa hyllyyn ja sekös on aina huikeaa! Isot tytöt ovat todella mielissään puvuistaan, sillä mikäs mukavampi asu saunan jälkeen ja teltassakin tarkenee hyvin nukkua.


Ja se yhteiskuva. Voi kunpa joskus onnistuisikin... Nyt on syöty grillin antimia koko juhannus ja kasvua jatketaan makaroonilaatikon voimin. Nams, kesäarkea!

6 kommenttia:

 1. Niin mainioita, niin mainioita!
  Ruustinna

  VastaaPoista
 2. Miten herkullisia sävyjä, ihania asuja:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Melkoisen kirjava nelikko, mutta niinhän kesällä voi ollakin!

   Poista
 3. Onpas nämä kivoja kesäisen värisiä jumpsuitteja! Kankaiden tuhoamista kaapista koetin minäkin, mutta kariutui, kun oli muka pakko ostaa kirppikseltä halpoja kangaslöytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sillä on näin naisihmiselle vain kumma psykologinen vaikutus, kun aina välillä saa hyllyille tilaa ja vanhaa pois tieltä.
   Toki aina on hyvä kasvattaa varastoja, jos jotain otollista löytyy... :)

   Poista