30.6.2015

Hellettä? Ehkä jo huomenna?

Eilen, kun oli lämmintä, neidit sonnustautuivat heti uusiin hellehaalareihinsa. Kankaat tytöt valitsivat Fabriinasta, toisistaan tietämättä samanlaiset kankaat eri väreissä. Kaava on viime kesäisestä Suuresta Käsityölehdestä ja Pienimmän kaava Ottobresta muokattuna. Kangas on pehmeää trikoota, joka on jo valmiiksi kurttuista. Se sopii äidille.

Nyt sitten odotellaan pitääkö säätiedotus paikkansa ja saadaanko lämmin loppuviikko. Tänään ei haalareissa tarvitse heilua, ainakaan meillä! Aurinkoa odotellessa! Kiitos vierailustasi!

7 kommenttia:

 1. Arvaas mitä meillä vingutaan..
  Mutta eih, noistahan löytyy vaikka mitä ongelmantuottajaa, nauhakujaa, kuminauhaa, nauhaa, kanttausta..
  Olis varmaan ollut kaikille helponpi ja mielenrerveydelle hyväksi, jos eilen vain olisin taipunut sinne henkkamaukkaan..
  Jäämme ihailemaan näitä. Ja traumaa omille aiheuttamaan. Kun meillä ei ollut... ;)
  Ruustinna

  VastaaPoista
 2. Eihän siinä muuta kun noin puoltoista metriä kangasta, kaksi toimeliasta rouvaa ja rauhallinen kesäilta. Tehdään yks haalari porukalla, kaavat on valmiina 134cm haalariin...

  VastaaPoista
 3. Ihanat, nuo on varmasti vilpoisia kuumalla ilmalla!

  Täällä on nyt täydelliset pihatyökelit, puolipilvistä ja parikymmentä astetta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kangas on kyllä ohutta ja vilpoisaa. Epäilin kuosia kuvien perusteella, mutta päädyin tilaamaan edullisuuden vuoksi, kun näihin haalareihin saa uppoamaan kangasta reilusti. nyt kun kaava on todettu hyväksi, voisi joku oikein superkiva kangaskin päästä leikeltäväksi.

   Olen samaa mieltä tuosta kelistä. Kuumempaa en kaipaa, helteellä veltostuu. Näin se on!

   Poista
 4. Todella ihanat haalarit! Kivan vilpoisen näköiset. Onhan ihana, jos nyt saadaan lämpimiä kelejä:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tytöille tosi mieleiset ja todellakin vilpoista kangasta, joka ei enää käytössä kurttaannu. Katsotaan jääkö käyttöaika miten lyhyelle, ainakin tulevana viikonloppuna voi heilua haalareissa. Aurinkoa!

  VastaaPoista
 6. Kauniit kesäiset haalarit! Pakko niitä helteitä on vielä tulla tämän kesän aikana :).

  VastaaPoista