5.2.2012

Pilvissä

Täällä on eilisestä asti oltu pilvissä...ei kuitenkaan pilvessä. Heräsimme aamulla odotettuun ihanaan ilouutiseen, ensimmäinen serkku tälle keväälle oli aamusella saapunut maailmaan. Silloin päivän teemaksi muodostui kuin itsestään turkoosin pilvikankaan tuhoaminen ja vauvalahjan valmistus. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Kangasta, joka muuten on kestovaippakaupasta, oli 60cm ja siinäkin yksi pieni reikä ja langanpurkauma. Sain kuitenkin taiottua kankaanpalasta kaksi pitkähihaista, pipon ja hihattoman paidan.


Pienelle serkkupojalle lähtevät tervehdykseksi paita, pöksyt ja pipo. Omalle pilvirinssille pitkähihainen ja kesäksi hihaton. Olin jo ajatellut pilvikuosin menneen menojaan, mutta me&i onkin ottanut ne jälleen mallistoonsa ja niinpä tilasin itsekin kangaskuriirilta kolmea eri väriä. Ihanan laadukasta kangasta ja mukavaa ommeltavaa. Olen näinä lähes kolmenkympin pakkaspäivinä harrastanut matkatoimistojen sivuilla surffailua ihan mielen lämmittelyn vuoksi. Hihaton paita piristää mieltä, eikä hihoihin olisi ollut kangastakaan.Olen unohtanut vallan raportoida, että sain joulupukin paketista tällaisia kokolappuja. Tässä ne ovat nyt eka kerran käytössä. Kätevää! Kiitos tontulle! Kesäisessä teemassa syntyi myös 5-vuotis lahjaksi tunika. Ja katsokaa, sain vangittua siihen alakerran ainoan valonsäteen. Kaunista!


Täällä jatketaan eloa pilvissä! Seuraavaksi on luvassa violettia ja keltaista!

3 kommenttia:

  1. Kivan näkönen pilvikasa :) Siistejä ja kivasti tuo ilmettä nuo eriväriset kanttaukset.

    VastaaPoista
  2. Tehokasta kankaan käyttöä! Ihania ompeluksia ja ihastellen katson siistiä kanttausta :)

    VastaaPoista
  3. Tosi sieviä kaikki. Ja onnea uudesta serkusta. Elämän ihme aina herkistää. Mekko tuli meille ja saajalle erittäinen mieluinen. Kiitos!

    VastaaPoista