28.9.2011

Tilkkupeitto ja tunnustus

Tiedätkö tunteen, kun yhtäkkiä tulee hirveä tarve saada kangaskaapit järjestykseen ja keskeneräiset projektit valmiiksi? Tarttuu yhteen projektiin ja hetken mielijohteesta valmiina on tilkkupeitto, vaikkei ollut tarkoituskaan. Tilkut tähän peittoon olivat jo valmiina ja niinpä peitto syntyi sutjakkaasti. Päällinen ruskean sävyisiä puuvillakankaita, sisällä ohut vanu ja taustana pehmeää beigeä vakosamettia. Peitto matkasi äidin ja isän takkahuoneeseen torkkupeitoksi ja lämmittää siellä vinksallaan olevista tikkauksista huolimatta.




Sain tässä taannoin Kewalta blogielämäni ensimmäisen tunnustuksen. Kiitos! Tunnustuksen mukana kulkee haaste kertoa 10 uutta asiaa itsestä.



1. olen tunari tietokoneiden kanssa ja käytän niitä vain pakolliseen
2. syksy on vuodenajoista rakkain
3. olen sielultani maalainen, viikonloppu kaupungissa on mukava piristys, mutta tarvitsen luontoa hengittääkseni ja ahdistun täyteen ahdetuissa neliöissä
4. en ole koskaan maistanut sushia
5. hamstraan projekteja ja pääni on aina täynnä uusia ideoita
6. luovuuteni kärsii jos keskeneräisiä töitä ei loju pöydillä, aina on oltava mahdollisuus vaihtaa kudinta tai ompelutyötä, jos alkaa edellinen tökkiä
7. jos olisi aikaa ja rahaa, opiskelisin uusia aloja ja matkustelisin minne milloinkin mieli tekisi
8. haaveilen vanhasta puutalosta, pönttöuuneista ja natisevista lankkulattioista
9. tuhlaan herkästi kankaisiin ja askartelutarvikkeisiin
10. jos olisin satuolento, asuisin kärpässienen alla



Kyseisen tunnustuksen olen jo nähnyt monessa seuraamassani blogissa, joten laitan sen eteenpäin kaikille teille lukijoikseni kirjautuneille blogin omistajille! Poimikaahan pysti talteen! Tervetuloa myös uusille lukijoille ja aurinkoa kaikille!

1 kommentti: