5.9.2011

Etanoita

Tänään on aivan mahtava syyspäivä! Siitä huolimatta käytin pienen hetken koneella ja ompelin valmiiksi etanasetit pienille. Myyryläiselle Ottobren vanhalla varmalla Papana-kaavalla paita ja pipo pienellä kasvuvaralla. Pikkusiskolle tilauksen mukainen tunika omalla kaavalla ja ihana kangas Sampsukasta. Keltainen pipo on Metsolan joustista. Ylitin itseni leikkelemällä ja ompelemalla heti uuden kankaan, tällä kertaa en jumittanut sitä kangaslaatikkoon odottamaan, kunnes kuosi on ehtinyt kulua puhki. Mieltä vähän lannistaa tämä kameran puute, mutta tekninen osasto ei vielä ole ottanut kantaa laturiasiaan. Niillä on kai kiireitä...
Isosiskolle lisää eskarivaatetta syntyi Metsolan apilatrikoosta. Kaavana oli Hilda-huppari Ottobresta 6/07. Lisäsin huppuun valkoisen vuoren ja resorit hihansuihin. Asiakas oli paitaan tyytyväinen ja myös äiti on tyytyväinen huomatessaan kammon leveisiin helmoihin hieman hälvenneen.Posti toi juuri saapumisilmoituksen ja lisää kankaita on tulossa. Ei kun hipistelemään ja suunnittelemaan uusia juttuja! Ihanaa syyspäivää juuri sinulle!

4 kommenttia:

  1. Täällä ihastellaan jälleen tekeleitäsi. Itsellä vielä puikot heiluu, tosin nyt hitaampaan tahtiin kun flunssa kaatanut koko perheen sänkyyn. Josko tuosta kohta leikkelis ja ompelis nuo kestot odottelemaan tulokasta. Aurinkoisia syyspäiviä toivotaan lisää ja paljon.

    VastaaPoista