13.9.2011

Päänsärkyä

Tein kesällä itselleni tästä ihanasta apilasta vihreänä hihattoman ja pidin sitä tosi paljon. Pakko oli näin syksyn viiletessä saada pitkähihainen samaisesta kuosista ruskeana. Hieman psykedeelinen on tuo apilameri näin suurena pinta-alana, joten saatan kulkeissani aiheuttaa kanssaihmisille päänsärkyä... Kangas Royal-tuotteelta, jossa oli muuten huippunopea palvelu ja kaava Ottobren peruspaita.Olen tosi tuskastunut tähän kameran puutteeseen. Vaihdoin tänään hovikuvaajan 30 vuotta vanhempaan, mutta eipä näytä tuloksiin vaikuttavan. Tämä blogihan ei ole murheista suurin vaan se, että jää tuota pikkumiestä kuvaamatta. Meillä kun nykyään kyntää pitkin lattioita ihana pieni yksihampainen riiviö, jonka otsassa lukee "elämän nälkä".

6 kommenttia:

 1. Minkälainen kamera teillä on? Siis lähinnä ajattelin tuota laturi asiaa kun meillä hajos kamera ja jäi laturi ylimääräiseksi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis paita ja ihanasti kuvailtu pikkuihminen :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo ruskeakin on oikein kivan oloinen! :) Toivottavasti pian päästäs sinne käymään!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on Sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis kommenteista!

  Miimu: Meillä on Panasonic Lumix... ja erittäin hidas tekninenosasto
  Kewa: Kiitos sinulle tunnustuksesta, palaan siihen myöhemmin kun saan vähän atk-apua

  VastaaPoista
 6. Meillä olis ollut yks Canon Ixusen ylimääräinen laturi, mutta ei taida käydä Lumixiin. Teknisetosastot on hitaita jos asia ei koske mitään heille tärkeää. :)

  VastaaPoista