18.9.2011

Palmikkopipo


Laatuaikaa laatumiesten seurassa, palmikkopipon kudontaa yhdessä James Bluntia kuunnellen... Assistentin kanssa hommat eivät vain oikein tahdo edetä, vaikka seura ihastuttavaa onkin. Mallina tässä pipossa käytin Drops designin "palmikollista baskerimyssyä nepal-langasta". Itselläni oli lankana Katian Peru, vaihtoehtoja paikallisessa lankakaupassa oli vähän, joten tämä oli aikalailla paksumpaa kuin ohjeen lanka. Mallikin jäi puoleen väliin ja loppu on oma sovellus, mutta ihan käypänen tuli. Perheen kommentit Leipuri hiivasta saavat siis jäädä omaan arvoonsa. Huivi kuvissa on jo vuosia sitten virkattu hökötys sipuliverkkotekniikalla.

Tänään on ensimmäinen ihanan kirpakka syyspäivä. Rakastan näitä kelejä ja syysaurinkoa! Nyt sienimetsään ja sitten uuden kutimen kimppuun.

3 kommenttia:

  1. On kyllä kaunis pipo ja huivi! :)

    VastaaPoista
  2. Rakas joulupukki. Minäkin haluaisin tuollaisen pipon. Tai sitten opastusta ilman assistenttejä. Tuota lakkia kun ihastelin, niin oma rakas rauhallinen jne jne.. assistentti kerkesi tyhjätä kaikulan takasta tuhkat lattialle. Ja aikaa meni jotain puolesta minuutista minuuttiin. Mutta en kuitenkaan siinä ajassa pystynyt oppimaan miten pipo tehdään. Sen kyllä opin että kannattaa katsoa miehen perään lähes joka minuutti.

    VastaaPoista
  3. Hei, blogissani on tunnustus sulle! :) (myös arvontaan saa osallistua :)

    VastaaPoista