6.10.2011

Repolainen ja muuta syyssatoa

Harmaan syyspäivän piristykseksi sai Myyryläinen oranssin kettupuvun. Idea autoiluun sopivasta vuorettomasta fleecepuvusta on muhinut jo pitkään ja marinoitunut kettuteeman kanssa. Sopiva kangas löytyi Pikku-auringon alesta ja kaava on viimeisimmän Ottobren Babushka pienillä muutoksilla. Itse olen "less is more"-tyyppi, joten pitkään harkitsin etupuolen taskua, mutta Pikkusisko ei luovuttanut, kun oli nähnyt tämän ihanaisen repolaisen. Taskun kuvan olen ostanut viime keväänä Jyväskylän käsityömessuilta, yrityksen nimi on Popper ja kuvat sopivat mainiosti lastenvaatteisiin.

Ihanalle kummitytölle syntymäpäivälahjaksi valmistui essumekko Metsolan omppu- ja pallokankaasta sekä peruspaita Royal-tuotteen apilasta. Molemmat kankaat ovat kyllä väreiltään sankarin näköisiä ja sopivat syksyn väriloistoon. Onnea muru!Myyryläiselle ompelin pöksyt Myllymuksujen raitavelourista. Isosiskolle puolestaan valmistui kauan ja hartaasti odotettu leppistunika sekä hiuspanta samasta kankaasta. Tietysti, kun kavereillakin on samanlaiset...ja pannat kanssa.Meidän perhe on tänä syksynä "seonnut" sienestyksestä. Pakkanen pullistelee suppilovahveroita ja kuivattunakin on monta purkkia, mutta vielä olisi pakko vähän päästä keräilemään. Mitä jos saa elää terveenä ja pääsee joskus eläkkeelle ja on oikeasti aikaa... ?

Kettu kuittaa.

5 kommenttia:

  1. Kaunis kettu! Suorastaan syötävä. Leppis kangas kestää erittäin hyvin 60 asteen pesua. Testattu on. Sitä että on oikeesti aikaa odottaen..

    VastaaPoista
  2. Kettu kuittaa täälläkin:) Repolaisteema sopii mielestäni paremmin kuin hyvin rakkaalle myyryläiselle <3 ;) "laahari" on söde kun mikä!! Ja muutkin tuotokset ovat taas kerran syötävän söpöjä! Täällä päässä valmistui juuri kaksi korua...

    VastaaPoista
  3. Oijoi, taas niiiiiiin yli ihania ompeluksia. Tuo kettunen on aivan mahti!

    VastaaPoista