23.10.2011

Kroko

Kolmas villatakki valmistui tänään ja lähti lasten ihanaisen serkkupojan mukana kohti etelää. Jälleen oli raati tiukkana kuvan suhteen, ehdotuksia löytyi pingviinistä suteen asti. Kolmevarpainen raitahousukrokotiili siitä sitten tuli - luonnollisesti! Ohje löytyy Ruttunutun blogista ja on kyllä mieleinen virkattava.

4-vuotiaalle syntymäpäiväsankarille valmistui pirteä yhdistelmä limestä pilkusta ja Hannan kankaasta tilatusta lintukankaasta.

Äidin harrastustoimintaa hidastaa pienimmän assistentin kehityspyrähdys...viime viikonlopun aikana opittiin sekä konttaus että tukea vasten seisomaan nouseminen. Holtitonta menoa! Paidan ja pipon ompeluun yritin ostaa hoitoapua jäätelöpalkalla, mutta oli ilmeisesti heikko taksa.

Nyt on liisteri kuivaa ja insinöörin rantapallo-valaisin pääsee kohta kuviin. Ensin hieman sähkötöitä...saattaa siis kestää.

11 kommenttia:

 1. Aivan ihana villatakki ja oikein pirteä väriyhdistelmä paidassa, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Taas upea villatakki ja vihreä käy synttärisankarille hienosti : )!!!

  VastaaPoista
 3. Valloittava krokotakki! :)
  Ja ihanasti yhditetyt kankaat tytön setissä.

  VastaaPoista
 4. No kyllä on hurrrja kroko:) Synttärisankari pukeutuu uuteen paitaansa päiväkodin synttäririehaan. "Kluunu" ja sen monet timantit sopivat neidin mielestä hienosti paitaan!!! Thank you darling meidän molempien puolesta!!

  VastaaPoista
 5. Kun mä en voi enää kommentoida mitenkään, kun nuo kaikki on niin mahtavia että olen ihan sanaton.

  VastaaPoista
 6. Takki ollut käytössä ja kovin on mieleinen. Samoin pipo. Kiitos kaunis!! Nää on kaikki niin upeita juttui täällä, että huh huh:) Haleja teille!

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis villatakki! Olisi kyllä mieleinen meidänkin tytöille...

  VastaaPoista
 8. Saako keloa tästä kyläpahasesta?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti kommenteista! Miimu: eipä ole keloja täällä, prismasta 4.95 muistaakseni ja Vesalta saa myös, hintaa en tiedä. Mutta jotta tärkein ei unohdu...TUHANNESTI ONNEA KOKO PERHEELLE!!!

  VastaaPoista
 10. On kyllä niin upea neuletakki! Itsekin tein ruttunutun ohjeella mutta mitään tuollaisia ihania koristeluja en osaa ilman ohjeita. Aivan mahtava!

  VastaaPoista