30.10.2011

Arkivaatetta

Värjöttelimme eräänä harmaana syyspäivänä pihamaalla paitahihasillamme, esikoinen harjoitteli kameran käyttöä ja napsi äidin uudesta paidasta kuvia edestä ja takaa. Seuraavaksi kuvattiin tyttöjä ja oli kyllä kylmää puuhaa.

Oma paitani on ommeltu Marimekon ruskeasta perustrikoosta, joka on kyllä laadultaan ihan omaa luokkaansa. Kaavan piirtelin syyslomalla ostamastani petroolin värisestä KappAhl-paidasta. Pääsen harvoin kaupoille ja vielä harvemmin löydän mitään erityistä. Nyt kun löytyi, täytyi heti monistaa.  Vielä kun löytyisi sellainen kauniin sinapinkeltainen kangas...ja siskolle kanssa.

Pikkusisko sai toivotun velour-tunikan leppiksestä. Pipo lähti lahjaksi ja toinen samanmoinen ilmaantui myös Isosiskon päätä lämmittämään. Lime leppis on Royal-tuotteelta ja se on kyllä kestosuosikkini. Toisin kuin tämä psykedeelinen apinakangas, jota lasten painostuksesta tilasin Hannan kankaasta. Onhan se "ihan kiva". Pääasia, että asiakas oli tyytyväinen itse valitsemaansa yhdistelmään. Paitaa on pidetty hartaasti ja kangas ilmeisesti hylkii likaa, kun paitaa voi pitää päivästä toiseen.

Herää kysymys, miten blogikuvia tarkenee ottaa kun kelit tästä viilenevät? Meillä on niin hämärää sisällä, ettei kuvien otto onnistu. Villahousuja vai...

Leppoisaa sunnuntaita!

1 kommentti: