24.9.2011

Pöllö täti

Rakas kummityttö!
Täti tässä taannoin löysi ihanaisen Ruttunutun blogista tällaisen neuletakin ohjeen ja tätihän pöllööntyi siihen heti. Sellainen pitää saada tehdä juuri sinulle syysviimoja vastaan lämmittämään. Olet ollut mielessäni tätä virkatessa ja toivon, että takista on sinulle iloa. Lupaan vuorittaa sen trikoolla, jos se lanka sinua kutittelee. Täti on tälläinen hätähousu ja nämä kuvatkin piti jo laittaa blogiin, vaikka takki on vasta matkalla sinulle. Sellaisia tädit ovat... Ihania syyspäiviä, pöllöillään kun tavataan!

Ohje tähän neuletakkiin löytyy siis Ruttunutun blogista, suurkiitos siitä! Tämä toimii mielestäni mitoiltaan hyvin ja ajatuksissa on tehdä tällainen vielä Myyryläisellekin. Lankana on tummankeltainen  Novitan Kelo, pöllö on virkattu langanjäämistä ja nappien tilalla puuhelmet, jotka sopivat takkiin mielestäni mainiosti. Sellaisia tädit ovat...eivät malta odottaa maanantaita ja nappikaupan aukeamista.

17 kommenttia:

 1. Ihana! Miun piti tänään ostaa just tuota samaista lankaa alesta mutta lapset piti sen verran kiireisenä että unohtui sitten koko juttu, mut tämän nähtyäni: PAKKO SAADA!

  VastaaPoista
 2. Kääk miten ihana!!! Aivan mahtava!

  VastaaPoista
 3. Aikamoinen ihanuus tämäkin, kummityttö tykkää varmasti! Itsekin samanmoista värkkään Ruttunutun innoittamana, mutta lopputulos ei taida ihan samaan yltää.. (Positiivista, jotta ala-asteen jälkeen tartuin ekaa kertaa virkkuukoukkuun, ja jotain saan kuitenkin aikaseks!) Taitava kyllä olet, senverta mahtavia tuotoksia on blogi täynnä.. :) TiinaH miulle tästä aarreaitasta antoi vinkin!

  VastaaPoista
 4. Ihana, pitäisi itsekin kokeilla tuota ohjetta!!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana, tää taitaa päätyä minun To Do -listalle.

  VastaaPoista
 6. Vau, ihan mielettömän hieno! Oot kyl melkonen täti, rakas siskoni:)

  VastaaPoista
 7. Kaikki on jo sanottu ! Lapset ihasteli tätä naamat pyöreenä että vautsi vau. Luonnontietieilijämme pohti että miten oksan olet tehnyt ja hei, pöllö istuu siinä. Kas kun ei miettinyt että mitä puuta se on..

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana takki!

  Ekaa kertaa "eksyin" blogiisi, miten näin ihana blogi on jäänyt aiemmin huomaamatta?! Liityin heti lukijaksesi. :)

  VastaaPoista
 9. no ihan mahtava takki!!! ihanat syksyn värit.

  VastaaPoista
 10. Voi ihanuus! Mä täällä jännäilin että tipahtaakos tämä mahtava takki meidän postilaatikkoon ja tuli todellakin! Kummityttö kiittää! Oli ihan hymyä kun sai paketin ja pöllön. Se on ihana ja juuri sopiva :))

  VastaaPoista