26.7.2012

Rakennuspuuhia

Meillä on tehty kevät remonttia ylämökillä ja vihdoinkin tuli se poutapäivä, jolloin saatiin urakoitua ulkomaalaus toiseen kertaan. Mahtava juttu! Ylijääneistä laudoista kaavailimme tyttöjen kanssa nukketeatteria, mutta Mekkotehdas kirjan myötä lasten haave muuttui kioskiksi. Toteutus tapahtui papan ja tyttöjen yhteistoimin ja Isosisko hoiti yksin maalauspuuhat. Hän oli myös sopivasti isänsä mukana rautakauppareissussa ja  haluamansa vihreän maalin. Äiti kun oli luvannut vain mökin maalauksesta jääneet jämät käyttöön. Onneksi on isiä, sillä väri on erittäin kaunis!

Viimeistelyksi ommeltiin vielä viirinauha ja Isosisko väritti kirjaimet haluamakseen. Myöhemmin on tarkoitus ommella myös esirippu nukketeatterileikkejä varten. Yhdet syntymäpäivät on jo vietetty ja silloin sankari tarjoili kioskista käpyjä vastaan jätskiä, karkkia ja popcornia. Lystiä oli.


Tämä olkoon pieni poikkeus vain käsitöihin keskittyvässä Kaikulassa, sillä seuraavassa pari kuvaa ylämökin remontista ja pirteä 20 euron sisustus. Itse ommellut vale laskosverhot ja parit tyynynpäälliset. On aina hyvä mieli, kun jotain tulee valmiiksi asti. Tai vielä on terassin uusiminen edessä...jottei totuus unohtuisi.

Nyt lettutaikina paisumaan ja mustikkametsään päällisiä keräilemään. Nautitaan näistä ihanista illoista nyt kun niitä vihdoin on. Aurinkoa ja leppoisaa kesätuulta kaikille vierailijoille! Kiitos, kun poikkesit!


4 kommenttia:

 1. ihanat nuo lipastot (keltanen ja sininen)!!!

  VastaaPoista
 2. Loistokioski ja muutenkin ihanan näköistä : D!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanan kesäistä! Kioski on hyvä idea - se näyttää taipuvan moneksi. :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on aina parhaat synttärit. Ja kukkiva tölli on kuin eri talo nyt.

  VastaaPoista