5.12.2011

Päiväpeitto

Hys, hys, joulusalaisuuksia... Sain juuri valmiiksi yhden isomman lahjaprojektin, nimittäin päiväpeiton esikoiselle. Jostain syystä Isosisko on jo pitkään kysellyt päiväpeittoa, vaikkei raukka sellaista ole käytössä pahemmin nähnytkään. Toivottavasti tässä sanonta "omena ei kauas puusta putoa, ellei tajua itse hypätä", pitää paikkansa ja neitonen hyppää ja oppii petaamaan sänkynsä. Näin äiti toivoo...
Tilkut ovat kaappien kätköistä, sisällä ohut vanulevy ja taustana keltainen lakanakangas mummilan lakanakaapista. Tykkään tästä kovasti, tuli pirteä väriläiskä lastenhuoneeseen, joka sekin on aika...pirteä?

7 kommenttia:

 1. Ihana! Haluaisin omaan sänkyymme tilkkupäiväpeiton, mutta mies ei oikein innostu :( Tyydyn siis vain ihailemaan muiden..

  VastaaPoista
 2. Kivan reipas ja samalla sievä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti kommenteista! Katsotaan miten käy, kun pukki tuo peiton "handmade kaikula"-merkillä varustettuna. Riittääkö usko vai jääkö äiti kiinni? Joulukalenteriin kirjoittavalla tontulla on kuulemma sama kynä kuin äidillä...ilmeisesti tosi yleistä merkkiä... Ihanaa joulun odotusta täältä lumimyrskyn keskeltä!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana. Kovasti on kanssa listalla ollut Nepan sängyn peite, mutta ajatustasolla vasta :)

  VastaaPoista