1.2.2011

Kietaisuneule

Onni on saada keskeneräisiä käsitöitä vihdoinkin valmiiksi. Varsinkin minunlaiselleni tekijälle, jolla pitää olla työn alla keskimäärin 3 neuletyötä, jotakin virkattavaa ja muutama pöydällä odottava ompelus, jotta voi tarpeen tullen aina vaihtaa projektia. Valmista tulee sitten hyvinkin vaihdellen.

Nyt on ollut mukavasti aikaa puuhailla puikkojen kanssa ja tässä pari kuvaa kietaisuneuleesta, joka valmistui viime viikolla. Aloitin työn jo syksyllä, mutta hukkasin ohjeen kopion ja jouduin lainaamaan lehden uudelleen, joten aikaa on vierähtänyt. Malli löytyi Modasta 1/2010 ja lankana petroolin sininen seiskaveikka. Ensimmäisessä kuvassa neule tasona ja toisessa viriteltynä henkariin, sillä sattuneesta syystä neule ei tällä hetkellä mahdu kovinkaan edustavasti tekijänsä vatsakummun päälle.


Taitoluistelua penkkiurheillessa syntyivät kahdet "juna/evakkosukat". Vaaleat ystävän vastasyntyneelle neitoselle ja siniset kohta vuoden täyttävälle sukulaispojalle.


Kuulin sunnuntaina kevään ensimmäiset linnun laulut ja kaivelin kaappien kätköistä lisää keskeneräisiä käsitöitä. Kevät lähestyy ja päätin seuraavaksi viimeistellä tämän viime vuonna kesken jääneen keväthuivin Novitan rosesta. Katsotaan miten paljon tässä vielä ehtii puuhailla... Ompeluja sitten tämän projektin jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Tuosta neuleesta tuli kyllä tosi nätti ja sen kruunaa tuo ihana kukkanen. Neulehan sopii sitten vaikka kesäisinkin olkapäiden lämmittäjänä iltaisin mökin terassilla istuessa. Ja siinä sitten pikkuisen on kiva kölliä neuleen välissä ;) Täällä jo kovasti odotellaa uutisia! :)

    VastaaPoista
  2. Missä välissä sinä kerkesit tuon ihanan huivinkin saada valmiiksi? Sä oot niin taitava. Neuleesta tuli tosi kiva!

    VastaaPoista
  3. Iihana neule!!!! Upea väri!

    VastaaPoista