27.11.2014

Pullero pallero pesukarhu

On tässä synkeässä ja harmaassa syyskelissä jotain hyvääkin. Tämän mustemmaksi ja kosteammaksi ei enää keli voi mennä, joten on suunta vain kohti valoa, lunta ja aurinkoa. Erityisesti lunta odotetaan meillä kuumeisesti, kuten varmasti joka torpassa. Kuvatkaan eivät voi mennä tämän hämärämmiksi ja epätarkemmiksi, joten suunta on niissäkin vain ylöspäin. Lätkäisen niitä kuitenkin muutaman, sillä täällä on viime aikoina todellakin ommeltu. Uusi perheenjäsen kotiutui messuilta ja joululahjaompelukset on tässä välissä surautettu viimeisiä vaille valmiiksi. Nyt on ollut vähän kiirus, sillä pientä pintaremonttia on vielä suunnitteilla ennen joulua ja raivausta on tehtävä ompeluhuoneeseen, johon tällä hetkellä pääsee vain puskutraktorilla. Joululahjat säilyvät tietysti salaisuutena, mutta tässä jotain omille muksuille ommeltua.

Tytöt ovat odottaneet malttamattomina paitoja Selian ihanasta pesukarhusta. Niistä tulikin heti lempparit kaikille kolmelle. Pienimmän paidassa etukappaleen pesukarhu kohdistuu veikeästi. Kun pienen maha on evästä pullollaan, on myös pesukarhun maha hauskasti pömpöllään. Harmi, ettei pullero palleroa pesukarhua saatu ikuistettua näihin kuviin. Jalassa kuvissa on kahdet uudet farkut, jotka ompelin tädin farkkuleggareiden punteista. Ihanan pehmoiset ja joustavat. Myös Hiput ovat odottaneet pitkän syksyn pääsyä bodyksi asti.


Viime viikkoina on tullut ommeltua myös tilattuja juttuja, joista tässä housut ja body pienelle pojalle koossa 62cm ja parit pipot, joita on tullut myös tehtailtua kuvaamatta. Voi miten ihana noita ihan pieniä onkaan ommella. Tuntuvat nuo nuorimman 74/80 vaatteet vallan jättiläismäisiltä näihin verrattuna.


Paljon on myös tuunailtu vanhaa uuteen malliin. Kävin lasten vaatteet läpi mennä viikolla ja 7 kassillista vaatetta lähti niitä enemmän tarvitseville rajan taakse. Samalla bongailin muutamia vaatteita uusiokäyttöön. Nämäkin leveälahkeiset velourhousut olivat jo ulkona kuosista, mutta pätkäisin palat pois ja korvasin pitkillä resoreilla. Jopas on taas koreat ja Pikkuveljelle mieleiset!


Ei ole pesuhuoneen kotistudion voittanutta... Aika hämärää toimintaa tosiaan!

Kiitos vierailustasi! Mukavaa, kun poikkeat, vaikka päivitystahti onkin luvattoman hidas. Leppoisaa joulun odottelua ja hämäränhyssyä juuri sinulle!


2 kommenttia:

  1. Eihän täällä nyt ehdi päivitellä kun pitää seurata mikä puu on seuraavaksi Ponssen kourassa tai metsurin sahan laipan edessä. Ens viikolla voi olla jännät näkymät, tämän päivän jännitys näytelmä meni ohi kun äiti jonotti labrassa.

    VastaaPoista
  2. Onpas kivoja! Ja tuo onkin hyvä idea lähettää rajan taakse nuo käytetyt. Meilläkin on niitä vinot pinot...

    VastaaPoista