10.4.2013

Paitapläjäys

Voiko tietokone aistia ympäröivää negatiivista ilmapiiriä? Mikä kumma on, etten ole koskaan tullut minkään teknisen vempaimen kanssa juttuun. Tuntuu kuin ne reagoisivat eläinten lailla ja aistisivat jo kaukaa, ettei tuo tyyppi pidä minusta ja tuntee vastenmielisyyttä yhteistyöhön. Tänäänkin on jollakulla kojeella tuntosarvet koholla ja takkuaminen on loputonta.

Tässä vihdoin näitä viime "kuukausina" ommeltuja paitoja, joista suurin osa on jo uusilla omistajilla, mutta jokunen on vielä varastossa tulevia juhlapäiviä varten. Uusimpana nämä Liandlon kelta-vihreästä kankaasta ommellut paidat, joista tuli mukavan keväiset. Isommassa kaavana Hoops ja pienemmässä Papana, molemmat Ottobresta. Sattui tuossa kevättalvella olemaan Metsolassa alennuksia ja sieltä tuli tilattua tämäkin kangas.


Viimeinen kuva ei suostunut asettumaan asentoon. Taisi koneelle tulla yliannostus tästä säätäjästä. Nyt kun hiihtokelit ovat repsahtaneet on tullut hirveä into ompeluun. Viime päivät olen leikellyt tilkkuja ja jopa yötä myöten niitä surrutellut, joten toivottavasti pian on laittaa kuvia valmiistakin. Kauhukseni tajusin, että meillä alkaa reilun kuukauden päästä remontti, jossa myös rouvan ompeluvaltakunta käännetään ympäri ja joudun siirtymään romppeineni jonnekin evakkoon. Täytyisi todellakin käynnistää kesäompelut, jos meinaan ennen remonttia saada jotain aikaiseksi. Josko tällä julkisella psyykkauksella olisi tehoa?

Kiitos teille ihanille sukulaisille, ystäville ja blogimaailman ihmisille, jotka jaksatte käydä täällä vierailulla hitaasta päivitystahdista huolimatta! Nyt tämä rouva yrittää ottaa ryhtiliikkeen!
Aurinkoista viikon jatkoa jokaiselle! Me lähdetään nyt lasten kanssa pihaan pyöräilemään lumesta, jäästä ja kurasta huolimatta. Kevät on kiinni asenteesta ei hankien korkeudesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti