27.4.2013

Pienille tytöille

Tädin pieni kirppunen sai 1-vuotispäivänään lahjaksi vuoritetun haalarin. Joustofroteet ovat molemmat Metsolasta, raidallinen viime kesänä ja pallokuosi tänä keväänä tilattua. Väri on molemmissa sama ja kauan joutui täti pähkäilemään saako neiti tästä keltaisen yliannostuksesta auringonpistoksen, mutta olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Aurinkoinen on lahjan saajakin! Kaavana Ottobren Babushka, jota olen reippaalla kädellä kaventanut. Resorit ovat tummanharmaat, vaikka näyttävät ulkokuvissa lähes mustilta. Mukaan lähti myös t-paita ja legginssit omilla kaavoilla.

Vastasyntynyt pieni kirppunen sai lahjaksi trikoisen tilkkupeiton, jossa fuksian punainen fleege taustana ja sisällä vanulevy. Peitto on jälleen kooltaan n. 80*110cm. Ei voi moittia auringonpaistetta, mutta puhelimella kuvaavalle amatöörille tämä valon ja varjojen ilakointi tuottaa hieman hankaluuksia ja sen ovat näköisiä kuvatkin... Olin ommellut tälle pienelle ihmiselle jo sinisävyisen peiton, mutta niin vain neiti yllätti ainakin minut maailmaan tullessaan ja punaista tarvittiin tilalle. No nyt on saa Pikkuvelikin oman peiton, joten ei jää sekään käyttämättä.


Täällä on niskat ja hartiat jumissa, sillä tulimme juuri tervehtimästä tätä pientä neitiä. On se kumma, että noita omiaan osaa kanniskella ja käännellä heti synnyttyään, mutta toisten vastasyntyneiden sylissä pitäminen vaatii hirveän jännityksen niskahartia-seudulle. Ihanaa tuhinaa ja tuoksua ja ehjänä tuo pysyi...  Kiitos vierailustasi ja oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!

1 kommentti: