22.4.2012

Pienempi prinsessani

Nyt ollaan valmiina serkkupojan ristiäisiin ja prinsessa on tyytyväinen juhlakuosiinsa. Mekon kangas on finecord-samettia Fabriinasta ja värit ovat kovasti mieleeni. Kaavaa ei ollut, mutta piirtelin vähän suuntaviivoja Isosiskon vanhasta mekosta. Takana on kiinnityksenä napit ja vyötäröllä reilut laskokset. Alle ompelin alushameen, jossa nelinkertaisena rypytetty tyllihelma, sillä tylliähän pitää pienen ihmisen juhlamekossa olla.


Prinsessan juhlakenkä alkoi tänään konserttireissulla puristaa pikkuvarpaasta, joten täytyy jättää nämä asuun täydellisesti sopivat kengät serkkutyttöä odottamaan. Prinsessoillakin voi siis kenkä puristaa...

Tänään kun laittoi silmät kiinni auringonpaisteessa, saattoi ensimmäisen kerran haistaa kesän tulon. Metriset aurapenkat ja lumen vallassa oleva nurmikko vaatii vielä rutkasti tällaisia päiviä, mutta ilmassa se kevät jo on meilläkin. Aurinkoisia päiviä tulevaan viikkoon!

5 kommenttia:

 1. Kyllä on ihana mekko ja voi tuota kangasta... <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten sievä ja mitkä värit! :) Voi kunpa ehdittäs vielä ennen kesää näkemään teitä!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava, kelpais kuulma meidänkin neitosille :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt kelpaa juhlia, on sen verta hieno mekko. En uskalla meillä edes kuvaa näyttää, tulee pian itku kun äiti ei osaa samanlaista tehdä.
  Niin vaan meinaa lumet hävitä. Tänään käytiin maalla ja olihan outoo kun siinä missä pääsiäisenä ajeltiin autolla hankikannolla, niin nyt paistoi tasan musta kyntövako. Oli pellot jo paria läikkää lukuunottamatta sulaneet lumesta.
  Mä en uskalla paljon kevään tuoksuja meidän pihalla haistella, se lähinnä koirankakka kun haisee. Mutta heti kun aurinko taas paistaa tartun lapioon ja käyn taistoon.

  VastaaPoista