9.3.2016

Sijaistoimintaa

Tyypillistä. Silloin kun olisi aikaa ommella, iskee jumi. Tällaisina viikkoina, kun ei olisi ollenkaan aikaa istua ompelukoneella, iskee pakollisia tarpeita tuhota esimerkiksi tilkkuja. Käyttöön ja tarpeeseen tulivat tietenkin nämäkin, mutta olisi tuolla odottavien pinossa ollut tärkeämpiäkin.

Perheen pienimmällä ei ollut eilen mitään sopivaa vaatekaapissa. Löytyi ainoastaan "en tykkää", "en halua" ja "ei tätä"-vaatetta. Ompelin kankaan loput kissapaidaksi ja hatuksi. Uudet housut saivat resorien kohdalle nousemaan punaisia patteja, joten ne pääsevät käyttöön vasta pesun jälkeen. Pikkuveljen huppari on kasattu joustocollegen jäämistä. Ihan muuta menin kaapilta hakemaan, mutta tilkut hyppivät syliin...
Nämä ovat toivottavasti tömähtäneet tänään postilaatikkoon läntisellä rannikolla. Ne ovat ihanille kaksostytöille, onnea vielä koko perheelle! Kaavat löytyvät uusimmasta Ottobresta 1/16. Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!

1 kommentti:

  1. Tuo huppari on kyllä todella hieno! Minä en hallitse tilkkujen käyttöä ollenkaan. Nämä toisten tekemät vaatteet tilkuista on aina yhtä kiehtovaa katsottavaa. Suloinen kisupaita ja pienet hatut ja huivitkin :). Ompelujumi on kyllä kumma tauti, kun sillä on taipumus tulla juuri silloin, kun oikeasti voisi tehdä paljon. Ja sitten kun ei ole aikaa, olisi inspiraatiota. Hassua.

    VastaaPoista