17.3.2016

Farkut kiertoon

Aurinko on viime päivinä lämmittänyt niin, että ajatus kevätvaatteiden päivittämisestä hiipii väkisin mieleen. Pikkuveljeltä puuttui takki, joten leikkelin muutamat vanhat farkut paloiksi ja surautin yhteen. Sisällä on trikoovuori, sekin osittain kierrätetystä paitakankaasta. Kaava on Ottobresta, mutta taas meni soveltamiseksi, kun lyhentelin vähän helmaa reippaasti. Mutta lopputulos on pojalle mieleinen ja sehän riittää.


 


Kiitos kaikille läheisille, jotka muistavat aina laittaa rikkinäiset ja pieneksi käyneet farkut talteen näitä leikkelyjä varten. Pikkusiskon pussimaiset farkut olivat lahkeista jo kertaalleen paikatut, mutta niistä sai katkaisemalla vielä vallan mainiot shortsit seuraavalle. 

Olin viime viikonloppuna opiskelujen puolesta Kokkolassa ja pääsin käymään Paapiin myymälässä täydentämässä jo uhkaavasti tyhjeneviä kangasvarastojani. Todellinen hamsteri käyttää demopäivän ruokatunnin kangaskaupoilla ja jättää syömisen muille. Hengen ravinnolla ja kauniilla kuoseilla pysyy todistetusti hengissä nälästä huolimatta. 

Paapiin kankaista Pikkuveljelle t-paita kuumepäivää piristämään ja pari lippispipoa Noshin ilmaiskaavalla. Tätäkin ideaa on pitänyt hautoa varmaan pari vuotta ja ihastella muilla, ennen kuin saa toimeksi. Näistä tuli kyllä hauskoja, eikä kevätaurinkokaan häikäise, kun on lippa vinossa. Lopuksi vielä rusettipipo, joka lähti lasten serkkutytölle nimipäivälahjaksi.Nyt kohti seuraavia suunnitelmia, mahdollisesti lisää farkuista, joita melkoinen läjä lojuu pitkin ompeluhuoneen lattioita. Niitä kun saa leikeltyä, tulee taas mukavasti tilaa hyllyille. Aurinkoista pääsiäisen ja hankikantojen odotusta!

2 kommenttia:

  1. Farkkutakki on kyllä ihan huippu! Rento, mutta kuitenkin niin siisti. Muistakin tykkään! Kuka sitä nyt syödä tarttee, sehän lihottaakin ihan kamalasti ;).

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna Mi! Farkku on kyllä materiaalina mukava. Sulta olen monta hyvää ideaa saanut, lattiatyynyjä haaveilen tilkuista...
    Kangashamsteri elää kyllä väriterapialla, ainakin yhden päivän...

    VastaaPoista