30.9.2015

Ristiäislahja

Ristiäislahjaksi suvun ihanalle pienelle tulokkaalle veimme Ottobren vanhalla jumpsuitin kaavalla ommellun haalarin ja kaveriksi bodyn. Huikean Kaino-kankaan (Paapii) väri on mielestäni enemmänkin kitti kuin harmaa, joten kävikin tuuri, että laatikosta löytyi juuri sävyyn sopivaa Noshin resoria. Tuli mukavan rauhallinen kokonaisuus ja värit sopivat kivasti yhteen. Ihana pieni mies!
Kuvaamattomia arkivaatteita makaa hyllyllä melkoinen läjä, mutta aurinko näyttäytyy aina silloin kun malli on maailmalla tai makaa kuumeisena sängyn pohjalla. Sopivaa hetkeä siis odotellaan. Tämä Fantasiapaita lähti postin mukana pienelle tytölle ja tähän kuosiin ihastuin todella. Sitä jäi onneksi vielä Pienimmälle paidaksi. Pikkusisko sai uuden pussihelmapaidan Pehemiän aurinkopeurasta.Ristiäisiä varten lyhensin Pikkuveljelle yhden isänsä kravatin, kun hän keksi haluavansa myös kaulaansa "granaatin". Jalkapallogranaatti/kranaatti löytyi lyhennettäväksi ja niin päästiin juhliin toivotuissa varusteissa.

Laiska äiti on myös pidentänyt puolen kymmentä housuparia lisäämällä pidemmät resorit kuminauhojen tai lyhyiden resorien tilalle. Ja taas mennään...

Aurinkoista viikon jatkoa ja kiitos käynnistä!

2 kommenttia:

  1. Olen huomannut omalla kohdalla, että se laiskuus synnyttää joskus todella hyviä ideoita. Kun ei huvita tehdä alusta asti, keksii konstit kiertää asia ja saa hyvin käyttöikää vanhoille vaatteille. Ristiäislahja on hurmaava. Rauhoittavat sävyt ja niin suloinen muutenkin. Ja paidat <3!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna! Juurikin näin, joten ei se laiskuus aina huono juttu ole. Sinun blogistasi saa kyllä paljon inspiraatiota kierrätysjuttuihin, olet siinä todella taitava ja ideasi jäävät aina mieleen!
    Aurinkoista lokakuuta!

    VastaaPoista