3.9.2015

Hamsterin synninpäästö

Kesällä tuli jälleen hamstrattua kankaita ja suurissa tunnontuskissa pyöriessäni päätin tehdä laskelman, mitä ostetuista kankaista oikeasti saa aikaiseksi. Listausta on aloitettu, mutta lopulliset "tutkimustulokset" saadaan vasta paljon myöhemmin. Pyöräytin tytöille samistelupaidat Paapiin Linneasta ja Spottysta. Tein näistä pienen laskelman, joka osoitti että yhteensä 160cm kangas riitti neljään paitaan ja keskimääräiseksi hinnaksi tuli 8,90 €.

Onko se paljon vai vähän? Kankaat ovat luomupuuvillaa ja tuloksena värikkäät ja persoonalliset paidat. Plussaa on se, että serkkutyttökin sai samistelupaidan ja lisäksi tuli vielä läjä toisiinsa sointuvia tilkkuja peittoon. Välillä hämärtyy tämä hintapolitiikka, kun harvoin tulee eksyttyä kauppaan paitaostoksille. Päätin, että se on vähän ja jatkan laskelmia sekä harrastelua.Pitkästä aikaa pääsin kesällä myös aplikoimaan ja olipas mukavaa vaihteeksi keskittyä johonkin. Tätä tekisin niin mielelläni, jos olisi aikaa ja rauhaa näpertää. Paidan veimme 4-vuotis lahjaksi hurmaavalle pienelle pojalle kaukaa Atlantin takaa, jolle Turtlesit ja erityisesti Leonardo on tällä hetkellä hyvin tärkeä.


Greetings to New Mexico! It was great to meet you all! We hope to hear about you soon!
                                                                   NINJA!!!

6 kommenttia:

 1. No eihän se alta 9 euroa tänä päivänä ole paidasta mikään hinta. Ja vitsi mikä lahjapaita! Meidän 4-vuotias "Tumples"-fani olisi iki-onnellinen jos äiti osaisi tehdä tuollaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heluna! Se on totta, 9€ on aika halpa hinta kun ei laske työlle mitään arvoa. Raikkaat kuosipaidat esim. Noshilla ja Miikkareilla ovat kuitenkin yli kahtakymppiä kappaleelta. Annetaan itsellemme siis lupa kangashamstraukseen... 😉
   Mukavaa syksyn jatkoa!

   Poista
 2. Ihana tuo turtles-paita! Pitää laittaa muistiin, voi olla ttä meilläkin on parin vuoden kuluttua kysyntää sellaiselle... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Tuli omalta pojaltakin tilaus turtles-paidasta, vaikkei hahmoihin ole yhtään tutustunutkaan. Pitäisi saada aikaiseksi, mutta miten tämä elämä aina menee tähän peruspertsojen ompeluun... Aurinkoa!

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja paidat! Turtles-paita on varmasti ollut saajalle mieleen, taidokas applikointi. Välillä sitä pääsee todella halvalla, kun itse tekee. Ja vaikka tulisikin kaupan vaatetta kalliimmaksi (jos sen työn laskee), niin onhan aina tekemisen ilo ja se, että itse tehden saa varmasti istuvamman vaatteen ja mieleisen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Totta, tekemisen iloa ei pidä unohtaa laskelmista! Sehän on pääasia :)

   Poista