30.4.2015

Musta aukko

Perheen pienimmälle on jo kuukausi sitten valmistunut tällaiset mix&match-tyyliset vaatepläjäykset. Takki odotti kanttausta jo useamman viikon ja tänään sain vihdoin kantit paikalleen. Pienestä on välillä kiinni. Tässä on vaatetta sekä kevääksi että mekkoja kesäksi, leggareilla tai ilman.

Kuvat puhukoot puolestaan. Parasta on pieni rakas, joka on oppinut muutaman viikon aikana ensimmäiset parin sanan lauseet. Neiti silittelee vaatteita ja sanoo "kato äiti, vau!". Ja äitihän ompelee ihan mitä tahansa...
Kiitos teille, jotka jaksatte käydä hitaasti päivittyvää Kaikulaa katsomassa. Lämmin kiitos myös kivoista kommenteista aikaisempiin päivityksiin, olen niistä todella iloinen!

Ai niin, musta aukko! Löysin sen tänään meidän torpasta, kaapin takaa, jonne pesuhuoneen lasinen liukuovi työnnetään. Sieltä löytyivät kolmet alushousut, kahdet bokserit, yksi paita, seitsemän paritonta sukkaa, säärystin ja pipo. Musta aukko. Se löytyi meiltä. Tiedoksi vain avaruuden tutkijoille ja vapun viettäjille!

10 kommenttia:

 1. Hengästyttävä määrä ihania vaatteita! Meiltä ei vaatteita syövää mustaa aukkoa ole vielä löytynyt. Olisi kyllä muutema pariton sukka tuolla kaveria vailla.. :) Iloista vappua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En uskonut meilläkään moista olevan, kunnes liukuovi lakkasi menemästä perille asti. Kauan on tavaraa kertynyt, sillä yllättävän oudon näköistä vaatetta sieltä paljastui... ;) Oikein aurinkoista kevään jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vau! Miten paljon oletkaan ehtinyt tekemään hienoja juttuja ja miten teidän pikkuvauva voi olla jo noin iso!! Tulipas kova ikävä kun kuvia katseli. Terveiset sinne ja pian nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista vaan! Isohan tuo jo on ja toisaalta taas niin kovin kovin pieni... Näin nopeasti ei tarvitsisi kasvaa. Terkkuja kotiväelle!

   Poista
 4. Aivan ihania vaatteita! Ihania värejä ja loistava tuo mix-and-match idea. Isukkien unelma, kun kaikki sopii yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NorppaStiina! Tämä oli kyllä hauska kokeilu. Eipä ole ennen tullut tehtyä samalla idealla. Huono juttu on se, että tätä voisi aina vain laajentaa ja laajentaa... Tykkään niin kovasti tuosta keltaisen ja harmaan liitosta, mutta lisäksi jälleen on palannut vaaleanpunainen ja pinkki pitkän retrotauon jälkeen. Mukavaa keskiviikkoa!

   Poista
 5. Ihanat vaatteet! Minäkin tykkään, kun vaatteita on helppo yhdistellä ja kaapista löytyy aina toisiinsa sopivia vaatteita. Onkohan meilläkin jossain musta aukko? Vai vetääkö teidän aukko muidenkin tavaroita ;)?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hanna Mi! Epäilen, että se on syönyt tavaraa laajemmaltakin alueelta... ;). Aurinkoa!

  VastaaPoista
 7. Oi oi huippuja juttuja taas. Pitkästä aikaa täällä. Saako tilata lätsät kans serkkupojille? Vaikka nuo viime kesäisetkin vielä menevät, mutta on niin mainioita hattuja.

  VastaaPoista
 8. Moikka! Kyllä ne lätsät pojille ovat olleet listalla, katsotaan nyt miten pitkällä toimitusajalla tällä kertaa... ;)

  VastaaPoista