5.9.2013

Rakas

Tärkein on reilun viikon ikäinen pieni tyttönen, hiukan päälle kolme kiloa rakkautta. Äiti keksi juuri ennen syntymää, ettei tälle pienelle ihmiselle ole kudottuna villasukkia. Kuka tänne maailmaan tarkenisi tulla, jos ei saa heti villaista ylle? Niinpä äiti kutoi junasukat osastolla viime hetkillä, sillä synnytys käynnistyi kaksi tuntia viimeisten silmukoiden jälkeen. Neulaa ei kuitenkaan tullut laitokselle mukaan, niinpä jalkaan puettiin päättelemättömät sukat. Pääasia, ettei tullut kylmä ja äiti ehti kuin ehtikin saada terapiasukat valmiiksi.

Kolmen jälkeen totesin viimein pinnasängyn petaamisen olevan turhaa ajan hukkaa. Eihän tuota nyyttiä raaski kainalosta minnekään nostaa. Ompelin tulevaa varten pinnasänkyyn tällaisen vetoketjullisen "makkaran", jonka sisään saa pienelle tehtyä pesän, sitten kun aika on. Pötkylän täytteenä on peittoja.
Ehdin ommella vähän täydennystä Pikkuveljen paitahyllylle. Tämä syntyi kolmen eri kankaan jämistä, joista raitainen on isänsä vanha t-paita ja keltainen Kestovaippakaupan ihanaa poltetun oranssia joustocollaria. Siitä on käytössä jo imetyspaitakin, josta kuvia myöhemmin. Meidän pikku-ukko on kulkenut koko armaan kesän tämä lippis päässään. Se on tärkeä kuin Vaahteramäen Eemelin mössykkä.

 
 


Lisäksi loppukesällä syntyi pari t-paitaa jo koossa 92cm. Nyyh! Aika vierii liian nopeaan...ainakin näin synnytyksen jälkeisessä hormoonihuurussa. Tällä hetkellä aikaa ompelulle on niukasti, sillä arki pienen kanssa vie mukanaan. Kuvaamattomia ompeluita kyllä riittää, joten yritän pinnistää niistä piakkoin päivityksen. Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!

7 kommenttia:

 1. Vauvaonnittelut pienelle kippurajalalle ja muulle perheelle! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Onnea koko poppoolle pienestä neidistä <3!!!

  VastaaPoista
 3. Elämä antaa parastaan, vauvantuoksu ei unohdu koskaan! Lämpimät onnittelut ja lämpimiä hetkiä koko perheelle!!!

  VastaaPoista
 4. Onnea! <3 Meilläkin on täällä pieni mytty rakkautta, ikää kohta kolme viikkoa. Tekemäni junasukat alkaa olla jo nyt pienet, joten täytyy alkaa kutomaan isommat.. :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut!
  Kivoja käsitöitä :)

  VastaaPoista