4.8.2013

Elokuun ensimmäiset

Ihanat kesäkelit hellivät jälleen. Hieman ahdistaa loppuviikolla alkava kouluarki ja muutto kotiin. Toukokuun puolesta välistä on asuttu mökillä ja tänne on niin kotiutunut, ettei millään malttaisi lähteä. Mukavaahan sekin toki on, kun vain arki lähtee rullaamaan ja lemppari vuodenaika syksy tekee tuloaan. Ommeltua on tullut viime aikoina tavallista enemmän. Noshin velourista ompelin 56cm jumpsuitin Ottobren kaavalla ja lasten serkkutytölle mustikkahaalarit Metsolan kukkajoustiksesta. Mukavan näköisiä tuli molemmista, katsotaan nyt miten jumpsuit soveltuu käytäntöön, kun lahkeet ovat vähän lyhyenlaiset.







Pari bodya ompelin myös, norsupaita on menossa lahjaksi ja sateenkaaripaita viikataan omaan hyllyyn. Tein uuden hankinnan ja ah mitä onnea on omistaa nepparipihdit! Kunpa nekin olisi voinut hankkia aikaisemmin. Pääsee insinöörikin helpommalla, kun ei vaimo ahdistele vasaroimaan neppareita eikä vaatteetkaan ehdi mennä pieneksi ennen asennusta. On ollut välillä nuo toimitusajat vähän pitkänlaisia...





Aurinkoista alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania, sulosia pieniä vaatteita :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin näille konnuille, me vastaavasti muutamme huomenna ainakin viikoks Pihlajaveden suuntaan.

    Nepparipihdit on kyllä ehdottomat (jos värikkäitä neppareita oot hankkimassa, muistappa naapuria).

    Kyllä on ihania nuo pienet vaatteet.

    VastaaPoista
  3. Ompas kyllä aivan ihania vaatteita! :) Onnistuuko noilla pihdeillä paremmin neppareiden laitto? Mulla menee vielä harjoitellessa jokunen pieleen vasaran ja sen pakkauksen mukana tulleen kohdistimen kanssa.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania vaatteita. Millä sinä saumaat nuo lahkeensuiden resorit noin nätisti?

    VastaaPoista