24.7.2013

Uudet muodot

Vihdoinkin täällä ja uutta ompeluintoa puhkuen. Remontti on vihdoin valmis, kodin joka nurkka ja kaappi siivottu ja järjestetty. Ei ollut mikään pieni urakka, mutta nyt sekin on vihdoin tehty. Nyt on  aikaa nauttia lomailusta, ommella ja valmistautua tulevaan. Talven pitkän luomistauon aikana tuli todellakin luotua jotain uutta vessanpönttöön nojaillen ja pientä rakasta tulokasta odotellaan maailmaan loppukesästä.

Pikkuiselle olen ommellut jo jotain pientä. Trikoopeiton ompelin ihanaisesta kettu-kankaasta ja sen taustana on Metsolan ruskeaa joustofroteeta. Kaksi  pientä haalaria syntyi Ottobren little dumbo-kaavalla.


Näin siroa rantavahtia ei meillä enää asusta, sillä kuva on jo parin kuukauden takaa. Silloin oli hyvänä tarkoituksena ommella muutama paita odotusajalle, mutta niin vaan jäi tähän yhteen paitaan. Pitkän yöpaidan ompelin tätä kesää ajatellen, mutta siitä kuvaa joskus myöhemmin. Uudet muodot ovat tällä hetkellä sen verran runsaat, etten vilauta teille kuvaa raidalliseen makkarankuoreen sonnustautuneesta valaskalasta.

Viime päivinä on tullut mukavasti valmista ompelurintamalla, mutta kuvaaminen ja päivitys ei tahdo edistyä. Puikkojakin on tullut heiluteltua ja jämälankapeittokin odottaa valmiina kuvaamista. Ehkäpä uutta päivitystä tulossa jo lähipäivinä... Nyt tämä valaskala kerää pesueensa saunaan, sillä kaikista näkee eletyn aurinkoisen kesäpäivän jo kaukaa. Mustikkaa otsassa, jäätelöä korviin asti, hiekkaleikkien, mönkkäriretkien ja jalkapalloharjoitusten jättämät jäljet vaativat ehkä mäntysuopaa lähteäkseen... Kiitos käynnistä! Aurinkoa!

4 kommenttia:

  1. Voi miten söpöjä pikkusia haalareita :)

    VastaaPoista
  2. Haalareista tykkäsin minäkin ja etenkin talvisen luomistauon tuotoksesta. :)

    VastaaPoista
  3. Onnea ja onnellisia päiviä Kaikulaan! Noin ahkera äiti tarvitsee ison pesueen! Onnea, onnea, onnea!!!

    VastaaPoista