1.6.2011

Aurinkoisen kesäpäivän kunniaksi lahjoin Pikkusiskon muutamaan kuvaan. Lupasin vauhdikkaalle kuvattavalle jäätelön palkaksi ja hän tinkasi kaupanpäällisiksi Isosiskolle myös. Aamulla valmistuivat haaremihousut Ottobren 3/11 bohemian-kaavalla. En ole aikuisilla moisiin kovin mieltynyt, mutta lapsen päälle sopivat tosi hyvin ja ovat hauskan näköiset, nähtäväksi jää tuleeko pidettyä.


Nämä kaksi mekkoa valmistuivat jo aikaisemmin, mutta tässä vielä pari kuvaa päälle puettuna, kun ovat niin hölmön näköisiä henkareissa roikkuen. Ottobren kaavoista molemmat. Kuvissa myös Mummun virkkaama kesäpipo isoäidinneliöistä. Erityisen rentoja poseerausasentoja.Metsolan ihanasta apilakuosista Isosiskolle hihaton ja Pikkusiskolle perus liivimekko, yläosassa sisäpuolella valkoinen trikoo ja olalla nepparit.Harvoin saan mitään kangasta täysin kulutettua, mutta tällä kertaa onnistuin käyttämään Myllymuksujen  leppistrikoon ihan loppuun. Puolesta metristä syntyi yksi hihaton, yksi t-paita ja kolme pipoa. Kummityttö sai leppis t-paidan ja Metsolan leppiksestä pipon. Alla vielä Myyryläisen kesämyssyjä. Ja nyt tilauksessa ompelusten sijaan nakkeja ja muusia...ilman ketsuppia.


2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja se kannatti. Todella ihania ompeluksia, jokainen postaus ansaitsisi kommentin :) Ehdottomasti tulen uudelleen vierailulle!

    VastaaPoista
  2. Juurikin tänään Myllymuksuissa käydessäni ihastelin tuota leppiskangasta, mutta koska Hipsu oli tilannut apina-kuosia niin ei auttanut. Ihania olet taas ommellut.

    VastaaPoista