30.5.2011

Hempeetä

Tässä kaksi kuvaa tilkkupeitosta, joka lähtee pian mukanamme Italiaan tuliaisiksi vielä syntymättömälle pienelle ihmiselle. Peiton toinen puoli on tilkuista ja toinen vanhasta lakanasta, jonka leikkelin niin, että nimikirjaimet ja pitsit jäivät sievästi toiseen päätyyn. Täytteenä peitossa on ohut vanu ja se on tikattu niin, että päädyn voi taittaa koristeeksi, jos peittoa pitää sängyssä tai kehdossa. Lopputulos on onnistunut.
Pikkusiskolle kesämekko uusimman Ottobren tropical blend-kaavalla. Kavensin vähän sivuista ja mekosta tuli hyvin istuva. Kukkakangas Iinulta ja olalla nepparit. Tämän mallinen mekko kuulemma kelpaa esikoisellekin, joten täytyy tarttua tilaisuuteen. Pikkusiskolle myös Kangastukun trikoosta ommeltu hihaton, johon piirtelin Art Fabricsin kangasväreillä. Tällä kertaa perhonen on kuulemma tunnistettava, viimeisin piirrokseni karhusta oli tyttöjen mielestä "ihana virtahepo".3 kommenttia:

  1. Hienoja ovat! Kukkakangas on kyllä tosi ihanaa :) Enpä ole koskaan edes ajatellut, että tekisi kangasväreillä vapaalla kädellä piirrosta. Hieno siitäkin on tullut.

    VastaaPoista