12.4.2011

Kohta on vuosi kulunut tämän tilkkupeiton valmistumisesta. Se syntyi seiskaveikan kerän lopuista ja vähän uusistakin langoista, ristiäislahjaksi kummipojalle. Peitto on vuoritettu kaksinkertaisella vaaleansinisellä villakankaalla ja olin oikein tyytyväinen lopputulokseen värien puolesta. Nyt kummipoika viilettää jo omin jaloin ja kohta juhlitaan ensimmäistä syntymäpäivää, siihen liittyen päivitystä myöhemmin...toivottavasti.


Kävin viikonloppuna Jyväskylässä kädentaito-messuilla ja sieltä lähti mukaan muutama tällainen Popper-eläinkuva. Piti heti ommella Vilttitossulle peppiliivi ja koristeeksi pääsivät kissaystävykset. Kangas on ohutta vakosamettia Eurokankaasta ja kantit leikkasin samasta. Tilaus toisesta peppiliivistä kirkkaankeltaisella kissalla tehtiin samoin tein, joskin Heinähatun mielestä täytyy ensin käyttää tätä ensimmäistä, ennen kuin voi tilata äidiltä uuden. Taustalla ihana pallokangas Metsolasta, joka odottaa leikkaamista. Silitysrauta on ilmeisesti hukassa...


Vilttitossulle edelleen, valaspaita sovelletulla Ottobre-kaavalla. Kangas Iikku-kiikusta ja omistaja onnellinen.

4 kommenttia:

 1. Peitto on kyllä luonnossa kauniinpi. Ei tullut hyvää kuvaa pimeässä pirtissä. Peitto on ollut tosi huippu ja paljon käytössä. On ollut oikein otollinen talvi käyttää sitä. Kiitos. Mä huomaan että aika moni tuote täältä on päätynyt meille. Tätä tässä vihreät tossut jalassa kirjoitan.. Toistan itseäni koko ajan, mutta sä olet taitava! Kummipoika kiitää, kun ei ole paleltunut talvella!

  VastaaPoista
 2. Tuosta peitosta tuli kyllä niin kaunis! : ). Meilläkin valaskangas erittäin tykätty!

  VastaaPoista
 3. Ihania kaikki! Tuo valaskangas kyllä yli-ihana ja kissat kans :)

  VastaaPoista
 4. p.s. Käy kurkkaamassa blogiini, löydät sieltä haasteen : )!

  VastaaPoista