24.1.2016

Niskalenkki

Nyt piti tehdä tietoinen ryhtiliike ja päivittää Kaikula vuoteen 2016. Onkin jo tovi vierähtänyt, eikä ole tullut muidenkaan blogeissa kierreltyä. Nyt on niskalenkin ja paluun aika. Syksyllä perheen arjen pyöritykseltä jäänyt aika meni urheillessa ja opiskellessa ja sama tahti jatkuu edelleen. Paljon mielenkiintoista on edessä. Ompeluita syntyi joulun alla jonkun verran ja pläjäytetään ne nyt arkistoon kaikki kerralla...


Rakkaille. Lähes omille.Yöpuvut omille. Pienille toiveesta superkissaa ja -koiraa, pieneksi menneiden tilalle. 
Isoille tytöille toiveesta yöhaalarit, alekangas kokeiluna.
 Hyvin tulee uni.Villasukka-projektit.Pandaa myös omille, sillä tarttuivat kaikki kolme kankaaseen kuin kärpäspaperiin.Jottei joulu seuraavaa odotellessa unohtuisi, tässä vielä tontun ompelema joulupeitto, johon kääriytyneinä meillä lueskeltiin ja torkuttiin sohvalla. Silloin, kun siihen vielä oli aikaa...


Yritän urakoida loputkin kuvaamatta jääneet tänne bittiavaruuteen ja samalla haudon jo kauan kypsyteltyä ajatusta instagramista. Tulisikohan näihin päivityksiin vauhtia, jos siirtyisi sinne?
Kohta, kohta... Ihan kohta... (kuten meidän perheessä kuuluu jo neljästä suusta)

Kiitos, kun vierailit talviuntaan torkkuneessa Kaikulassa! Aurinkoa sinulle!

8 kommenttia:

 1. Monta ihanaa juttua olet tehnyt! Noi farkut on kyllä todella makeat, kivasti taskuja. Ne kun on usein niiden pienen ihmisten mieleen. Saa ne rakkaimmat aarteet talteen. Kyllä minulla ainakin tulee Instagramiin päivitettyä kuvia nopeammin, blogiin sitten harvemmin ja valikoidummin. Aurinkoa sinnekin päin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, ilahdutat aina kommenteillasi! Sinun blogistasi saa aina huisin hyviä farkkukierrätys ideoita. Monta pyörii vielä mielessä... Täytyy yrittää ottaa seuraavaksi niskalenkki siitä instasta, kun ei tahdo jäädä aikaa päivittämiseen. Olisi sekin hetki ompelulle :)

   Poista
 2. Kiva kun olet taas täällä! =)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä vaatteita olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinulle Unelmallinen! Löysin blogisi ensi kertaa, täytyy ottaa aikaa vierailuun. Ihania juttuja!

  VastaaPoista
 5. Mekin ollaan osamme näistä saaneet :)
  Kiitos kovasti.
  Tänään onnellinen pieni mies kerhossa kuiskutti korvaani:äiti, me ollaan tänään samiksia.
  Ihanat kaverukset.
  -ruustinna-

  VastaaPoista
 6. Voi mahoton mitä kaikkea kaunista olet tehnyt. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista