21.5.2013

Kaaos

Isosisko on jo pitkään pyytänyt samanlaista "lörppäkauluspaitaa" kuin äidilläkin. Helmassa on siis erillinen kapea lantiokappale, johon pussille jäävä helma on rypytetty kiinni. Näkyy kyllä tässä kuvassa huonosti, mutta käytännössä on tosi kivan näköinen. Kankaana itse valittua omppua Kestovaippakaupasta.
Saumuri ei lepyttelyistä huolimatta suostunut yhteistyöhön ja kiikutin sen paikalliselle korjaajalle. Laiskuuttani en viitsi huristella saumoja vanhalla koneella, joten leikatut kesävaatteet odottavat vielä hetken. Yhden pienen vilkkaan miehen pihatouhuja vahtiessa olen tikutellut jo kauan sitten aloitettua jämälankapeittoa. Värimaailma on... no joo, enpähän tiedä. Josko tuo valmiina näyttäisi paremmalle, kun vain jaksaisi tällä kertaa kutoa loppuun.
Saumurin remontti ei ole ainut syy ompeluiden seisomiseen. Puoli taloa on remontin alla ja tässä viehättävä ompelunurkkaukseni nykykuosissaan. Loppu talo velloo, kuinka ollakkaan, hirmuisessa kaaoksessa. Näitä tavaroita pakatessa tuli ensimmäisen kerran mieleeni, että jopa näissä ompelutarvikkeissa ja kankaissa voisi olla joku raja... Onneksi outo ajatus hälveni pikaisesti, sillä luovuus kyllä kärsisi ilman tätä kaaosta ja materiaalin paljoutta.Lämmin kiitos Heidille "Ompelen. Olen siis onnellinen." -blogiin tunnustuksesta. Se lämmitti kovasti mieltä, mutta kaaoksesta johtuen, jätän jatkamisen muille. Aurinkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Kivannäkönen tunika, kelpaisi mullekin :) Ja ihanan kotoisan näköinen kaaos! :)

    VastaaPoista